НОВИНИ

Стало відомо, які проблеми зі здоров’ям ліквідує коньяк

23.02.2022 18:29
scale_1200

Хороший фірмовий коньяк, в високій якості якого немає причин сумніватися, крім чудового аромату і смаку, може принести і певну користь для здоров’я. У чому полягає користь коньяку і як «не за призначенням» використовувати цей унікальний напій розповість наша стаття. Про це повідомляє razliv.com, пише agronews.ua.

Користь коньяку в маленьких дозах

Звичайно ж, не варто лукавити, і, перш за все, самому собі, виправдовуючи надмірне вживання коньяку турботою про власний організм. Користь коньяку далеко не в цьому. цей алкогольний напій, завдяки, в першу чергу, своєю фортеці, дійсно може зробити благотворний вплив на ослабів організм, однак лише в тому випадку, якщо вживати його в невеликих кількостях.

На думку лікарів, оптимальної є щоденна доза, що не перевищує тридцять грамів. В цьому випадку, коньяк дійсно виявиться корисний для вашого організму.

Чим корисний коньяк і як він діє на організм

Користь коньяку полягає в його особливо вплив на організм людини. Так чим же корисний коньяк і як можна його використовувати не за призначенням? Зовсім не дарма французи прийняли за правило вживати коньяк вже після їди. Він сприяє виділенню шлункового соку, що допомагає їжі швидше засвоюватися.

У багатьох країна, особливо з холодним кліматом, прийнято додавати невелику кількість коньяку в чай. В цьому алкогольному напої міститься певна частка таніну і дубильних речовин, що впливає на швидкість засвоєння вітаміну С.

Деякі рецепти лікування коньяком

Якщо у вас захворів зуб, а найближчий стоматологічний кабінет закритий або знаходиться поза межами швидкої досяжності, коньяк допоможе знизити больові відчуття, або і зовсім позбутися від них на деякий час. Для цього промокніть в коньяку два шматка вати, один з них прикладіть до хворого зуба, а другий до того вуха, з боку якого знаходиться зуб.

Користь коньяку відчутна при різних хворобах. При ангіні полоскання горла теплим коньяком може змусити хворобу відступити. Звичайно ж, такий спосіб краще не використовувати на дітях, так як теплий коньяк швидше випаровується, і за час полоскання дитина може сп’яніти. Поєднання підігрітого коньяку з медом і лимоном здатне збити температуру. При бронхіті допомагає тепле молоко з коньяком.

Коньяк покращує слух і пам’ять

Вважається, що тривале вживання коньяку в розумних кількостях позитивно впливає на слух і пам’ять. Втім, навряд чи якимось із серйозних дослідницьких центрів були проведені досліди, що підтверджують це. Однак легендарний Уїнстон Черчілль, наприклад, все своє життя пив коньяк і курив хороші сигари, і пішов з життя в 90 років. Зберігши до кінця своїх днів ясність розуму і тверду пам’ять.

Безсумнівно, зловживання зведе нанівець всі корисні якості коньяку. Так само, як не
принесе користі і вживання підробок.

Читайте також: Українська компанія створила новий бренд насіння з високим генетичним потенціалом.



Перегляди: 145
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: