Про проект

Інформаційне агентство «АgroNews.ua» – джерело актуальної, якісної інформації та аналітики про головні події аграрного бізнесу.

На порталі «AgroNews.ua» піднімаються важливі питання аграрного сектору, висвітлюються  головні проблеми, які хвилюють аграріїв, а також надаються аналітичні  матеріали та експертні коментарі аналітиків аграрної галузі.

Об’єктивна і широка інформація про гравців аграрного ринку, їх лідерів, шляхи і методи досягнення вражаючих результатів покликана сприяти налагодженню партнерських контактів з діловими колами в Україні та за її межами.

Редакція порталу «AgroNews.ua» запрошує до співпраці керівників підприємств агропромислового комплексу, експертів, інформаційні агентства, комерційні установи при реалізації благодійних проектів.

Матеріали, розміщені на сайті «AgroNews.ua», що доступний в мережі Інтернет за адресою: www.agronews.ua, поширюються нa умовах ліцензії CC-BY-SA

Портал «AgroNews.ua» є соціально відповідальним сайтом, відкритим для реалізації спільних проектів та інформаційного супроводу суспільно значущих проектів.

ІА «AgroNews.ua» також пропонує до перегляду  власні відео-сюжети аграрної тематики у форматі «AgroLive».

ІА «AgroNews.ua» завжди відкрите для реалізації партнерських проектів. Так, протягом декількох років на телебаченні виходили наші власні програми аграрної тематики:

  • «АгроКонтроль», 5 канал;
  • «Сільський час», ТРК ЕРА;
  • «Знак якості», ІНТЕР;
  • «Перспектива», БТБ;
  • «Сільрада», Перший Національний;
  • «Околиця», Перший Національний;
  • «AgroNews»,Перший Національний.

З 2011 та по теперішній час портал «AgroNews.ua» бере активну участь в роботі найважливіших заходів, виставок, конференцій, у тому числі всеукраїнських та міжнародних. Протягом років інформаційне агентство є ефективним інформаційним партнером, таких заходів аграрної тематики, як профільні конференції аналітичної компанії ПроАгро, міжнародного представництва ICC, виставок та конференцій, таких як Агроіндустрія, AnіmalFarmіng, Worldfood, Фрукти овочі логістика, Зернові технології, Агрофорум, фестиваль Вина, Агроконцeпт, Інтер Агро, Фермерське господарство, Агропром, Агробізнес в Україні, Тепличне господарство, Смакуй Країно, Пак Експо,ПРОДТЕХМАШ, Хлібопекарська і кондитерська промисловість, Сорочинський Ярмарок, World Food Tech, Wine Fest та інших.