АГРОВІДЕО

Українська компанія створила новий бренд насіння з високим генетичним потенціалом

16.02.2022 15:07
Key Visual RYASNO_facebook с мешком (1)

Команда «AGRAIN» поєднала світовий досвід у насінництві з експертизою в агровиробництві та створила новий бренд насіння з високим генетичним потенціалом – «RYASNO», пише  agronews.ua.

RYASNO – український бренд, що в своїй назві відображає філософію продукту! Він представляє найкращі сорти світової селекції та сучасні технології доведення насіння до посівних кондицій, які значно перевищують діючі стандарти.

Наразі аграріям пропонуються сорти найбільш затребуваних культур: пшениці, ячменю та сої. Також в короткостроковій перспективі планується введення в асортимент насіння інших культур.

Соя є флагманський продукт бренду, який представляє найпродуктивніші сорти від оригінатора LIDEA.

“Саме європейську селекцію оригінатора LIDEA ми обрали для розмноження сортів сої, і ось чому: науковці та агрономи – технологи нашої компанії під час як дослідних випробувань, так і у виробничих посівах виявили безпрецедентну стійкість сортів сої даного оригінатора до ураження бактеріозами (як мінімум у 2-5 разів порівняно з селекцією інших відомих брендів). Крім того, прояв бактеріозів у наступних поколіннях сої був мінімальним і не носив вибухового характеру, на відміну від деяких відомих сортів на ринку України. Саме поєднання даної ознаки із комплексною стійкістю до ряду хвороб, стабільною продуктивністю та універсальністю до технологій вирощування – визначило вибір на користь селекції LIDEA”, – розповідають представники компанії.

Високий генетичний потенціал врожайності в поєднанні з унікальною технологією доробки насіння «MULTI CARE» та обробка збалансованим комплексом захисно-стимулюючих речовин, дають в результаті дружні рясні сходи.

MULTI CARE™ – унікальна безтравматична технологія доведення насіння до посівних кондицій, розроблена науковцями агротехнологічного департаменту компанії «AGRAIN» та впроваджена на виробництві.

Комплекс заходів, що застосовується в процесі доробки насіння складається з таких етапів: триступенева очистка, нанесення імунопротекторного шару, захист від хвороб і шкідників, та інокулянція бобових культур. Насіння, підготовлене за даною технологією, абсолютно здорове, захищене та готове до посіву.

???? За даними лабораторних аналізів, насіння RYASNO має показники посівної придатності (з врахуванням сортової чистоти) на 8-12% вищі, від іншого насіння, що є на ринку!

Кожного дня  фахівці компанії  працюють над впровадженням ефективних технологій на полях партнерів та вчасно надають якісні послуги і продукти. Партнери «АGRAIN» відчувають потужну підтримку та супровід на всіх етапах технології вирощування.


Довідка: AGRAIN –  перша в Україні компанія інтегратор, яка впроваджує ефективні технології в галузі рослинництва та створює екосистему для розвитку агровиробників.

AGRAIN – створена командою професіоналів з багаторічним практичним досвідом в системній інтеграції аграрних технологій.  Комплекс послуг  складає повний цикл, починаючи з аналізу поточної ситуації, досліджень і завершуючи збором врожаю. 



Перегляди: 15
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: