НОВИНИ

Попередження про масові обрахунки на касах магазинів перед святами

13.12.2021 18:06
grocery-checker-1

В останні дні грудня та на початку січня в супермаркетах можливий масовий обрахунок на касах. Це пов’язано з тим, що персонал магазинів часто так святкує Новий рік, що забуває міняти цінники з акцій на звичайні. Про це розповів виконавчий директор Спілки споживачів України Максим Несміянов, пише agronews.ua.

“У багатьох супермаркетах персонал починає капітально пиячити за три дні до Нового року, там починається просто дурдом”, – заявив він.

За словами експерта, у передноворічні дні та відразу після Нового року продажі в супермаркетах стрімко зростають. Обіг може збільшитись у 3-4 рази порівняно зі звичайним обсягом.

Найчастіше в супермаркетах проходять передсвяткові акції, товари продають із великими знижками, але через велике навантаження на співробітників та людський фактор часто буває так, що після закінчення акцій цінники у торговому залі залишаються колишніми.

“Цінники в магазині ніхто не оновлює. Потрібно бути готовим до того, що вони можуть не збігтися з ціною, яку пробивають на касі. Цінники залишаються зі старими акціями”, – попередив Несміянов.

“У такому разі потрібно кликати адміністратора, повідомляти, що така історія, нехай повертають різницю. Не хочуть – нехай викликають поліцію за фактом обрахунку на касі”, – порекомендував він.

Читайте також: Вчені створили грушу у формі Будди.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: