НОВИНИ

Одна з найбільших мереж АЗС повідомила про закриття заправок

03.02.2022 09:31
iStock-871300316_d_850

Мережа автозаправних станцій SunOil повідомила про те, що припиняє роботи левової частки своїх заправок. Про це йдеться у повідомленні на сайті SunOil, пише agronews.ua.

Зазначається, що з 1 лютого 2022 року компанія працює лише на заправках у Харкові та Харківській області, Сумській області та Новгороді-Сіверському Чернігівської області. Інші заправки з брендом SunOil були закриті “у зв’язку з достроковим припиненням договорів оренди”.

У результаті, мережа АЗС «схудла» зі 140 до менше ніж 20 заправних комплексів.

“Зі свого боку ТОВ “ТД “Саноіл” гарантує виконання своїх зобов’язань перед контрагентами. Компанія розгляне всі можливі варіанти виходу із цієї ситуації з кожним партнером в індивідуальному порядку”, – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що SunOil – мережа АЗС-лоукостерів, що працює з 2014 року. Компанія входила у десятку найбільших за кількістю АЗС в Україні з 140 заправками під Києвом, у Кривому Розі, Харкові, Одесі, Вінниці та інших обласних центрах країни.

Імовірно, що справжня причина, через яку мережа закриває заправки – у компанії виникли проблеми з постачальниками пального.

Читайте також: Земельна реформа для органів місцевого самоврядування: озвучено підсумки року.



Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: