АГРОРЕГІОНИ

На Одещині здають в оренду 380 га сільськогосподарських ділянок

25.03.2023 10:05
agronerws_24_03

Балтська міська рада Одеської області здає в оренду через онлайн аукціони понад 380 га комунальних сільськогосподарських ділянок. Площа земельних наділів різна – від 1,6 га до майже 18 га. Відповідно і стартова вартість лотів на будь-який гаманець: від 3-6 тис. грн і до 50-66 тис. грн, пише agronews.ua.

Лоти зацікавлять, як дрібних агровиробників, яким потрібні невеликі наділи для господарств, наприклад, тепличних комплексів, так і представників великих агрохолдингів. Адже ділянки є не лише великих площ, а й суміжні. Якщо учасник орендує відразу кілька сусідніх земельних наділів, це дозволить об’єднати їх у одне велике поле.

«Для тих, кого зацікавили земельні ділянки на Одещині, нагадуємо: для участі в торгах необхідно зареєструватися на електронному майданчику, зібрати пакет документів та подати пропозицію на аукціон. Зверніть увагу, що залежно від статусу учасника (фізична особа, ФОП чи юридична особа) пакет документів різниться. Детальніше про підготовку до земельних торгів та подачу пропозицій можна ознайомитися на сайті чи безпосередньо у менеджерів майданчика Української універсальної біржі», – інформує директор ТОВ «Українська універсальна біржа» Сергій Гладкий.

Загалом  у системі Прозорро.Продажі нині понад 800 пропозицій із оренди земельних ділянок у різних областях. Переглянути усі аукціони та взяти участь у них можна тут.



Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: