АГРОРЕГІОНИ

Стало відомо, які земельні ділянки продають на Київщині

23.03.2023 12:17
agronerws_21_03

У системі Прозорро.Продажі нині майже 650 земельних аукціонів із продажу ділянок. Найбільше оголошень із реалізації наділів на Київщині: понад 150. Ділянки різного призначення: від присадибних (для будівництва житлового будинку, гаража) до сільськогосподарських (для ведення особистого селянського господарства, садівництва тощо),пише  agronews.ua.

Перш за все, земельні торги зацікавлять агровиробників Київщини. Адже на аукціонах реалізують багато ділянок сільськогосподарського призначення. До того ж площі таких наділів різні: від 0,08 га, які більше підійдуть для тепличних господарств, до 7-10 га для фермерів та агропідприємств. Початкова вартість таких лотів теж досить строката: все залежить від площі, району розташування тощо. В актуальних нині оголошеннях вартість стартує від 18-23 тис. грн.

«Звертаю увагу потенційних учасників торгів, що знайти необхідну ділянку, не зважаючи на таку велику кількість  лотів, досить легко завдяки численним сервісам від майданчика Української універсальної біржі. Наприклад, на сайті можна зробити вибірку за фільтрами, чи підписатися на Земельний бот у Телеграмі, який щодня моніторитиме нові оголошення за потрібними вам параметрами і даватиме посилання на такі аукціони. Аналогічний сервіс є і у Вайбері», – інформує директор ТОВ «Українська універсальна біржа» Сергій Гладкий.

До речі, саме на Київщині чи не найбільше оголошень і з продажу ділянок під садівництво. В одному лоті, наприклад, пропонують аж 36 га для вирощення фруктів. А наближеність до столиці відкриває для таких підприємців великі ринки збуту та дозволяє легко налагодити логістику. 

Із усіх питань щодо організації та участі у земельних аукціонах консультують менеджери майданчика Української універсальної біржі. Тел.  +38 (044) 221-32-33. 



Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: