АГРОВІДЕО

Компанія АМАКО презентувала новинки, які впровадила в свою діяльність

23.06.2021 17:01
e8aafaf3-05b3-4ae7-9338-bbb7a4758aa4

На виставці АГРО – 2021 компанія АМАКО презентувала багато новинок, які за останній час впровадила у свою діяльність. Про три головні моменті, на які б хотілось звернути увагу, розповів генеральний директор компанії АМАКО Україна, Бородій Дмитро.

 «✅По-перше – це розширення лінійки. Якщо ми говоримо про трактори, то за останні 5 років в Україні ринок стабілізувався на рівні 2500-3000 одиниць, який сегментований в класах 110, 130, 200 та 340 кінських сил. І цього року ми презентуємо новинку – трактор Massey Ferguson  5711, з яким ми заходимо в клас 110 кінських сил. Таким чином розширюючи своє покриття до 100% всіх сегментів», – розповідає він.

На тракторі  Massey Ferguson 5711  встановлена автоматична трансмісія Dyna 4, яка має 16 передніх и 16 задніх передач з можливістю розгону до швидкості 40 км / год при 1800 об / хв. Система трансмісії передбачає автоматичне перемикання передач без розриву потужності в середині діапазону. Це дозволяє досягти максимальної продуктивності при роботі з мінімальною витратою палива.

Вантажопід’ємність задньої навіски трактора становить 4,3 т, а потужність гідравліки — 57 л/хв.  Перевірена і унікальна система Power Control дозволяє легко і зручно керувати реверсом руху трактора, перемикати передачі, а також управляти зчепленням. Оператор має повний контроль над машиною і може управляти цими функціями лівою рукою в момент, коли потрібно паралельно керувати функціями гідравліки і задньою навіскою за допомогою правою руки.

Головною перевагою трактора є комфорт. Одним з численних кроків до покращення комфорту стала амортизація кабіни. Також концепція максимальної зручності знайшла своє втілення в електронному керуванні багатьма функціями, наприклад, вмикання-вимикання переднього моста, диференціалу, управління глибиною обробітку, опускання-піднімання навіски, регулювання чутливості задньої навіски, обмеження по висоті.

В компанії сподіваються, що трактор Massey Ferguson 5711 стане масовим на ринку України, адже він розроблявся саме для фермерів. Трактор дозволяє ефективно виконувати будь-які типи сільськогосподарських роботи.

В цьому класі компанія закриває половину потреби ринку України в своїх регіонах. Нагадаємо, що АМАКО представляє корпорацію AGCO та компанію Massey Ferguson в Київській, Черкаській, Одеській, Херсонській, Харківській та  Луганській областях.


Також АМАКО представила на виставці комбайн Massey Ferguson IDEAL. Це концептуально нова машина, зроблена з нуля корпорацією AGCO. IDEAL 7 – єдина машина в своєму класі, яка має бункер об’ємом 17100 л та швидкість розвантаження 210 л/сек. Функціонал комбайну дає змогу повністю автономно працювати не залежно від кваліфікації механізатора.

Massey Ferguson IDEAL 7 оснащено 9,8-літровим двигуном AGCO Power потужністю 451 к.с. та трансмісією DriveCenter.

Комбайн Ideal оснащений провідною в галузі технологією для збирання більшої кількості вашого врожаю з кращою якістю. Це перша за 30 років комбайна конструкція, заснована не на тому, що вже було створено, а на тому, що потрібно агровиробникам.  А також за результатами тестів в найсуворіших умовах, що коли-небудь проводились виробником сільськогосподарської техніки.

«✅Другим моментом варто відзначити те, що ми не продаємо техніку –  ми продаємо кінцевий продукт! Ми відповідаємо за повну вартість його користування та весь його життєвий цикл до 6 000 мотогодин, після чого ми міняємо цю одинцю на нову. Таким чином, ми чітко зберігаємо заявлену вартість користування на рівні, наприклад, трактора 340 кінських сил – це 25 євро, для трактора 200 кінських сил – це 15 євро»,- коментує Дмитро Бородій.

Це означає, що фермер або сільгосппідприємство чітко розуміють для себе закладену вартість користування. Тобто проходячи 6 000 мотогодин та зробивши закладену кількість гектарів, міняючи трактор на новий,  вони постійно отримуватимуть ту вартість годин, яку декларує АМАКО.

Нагадаємо, компанія «АМАКО Україна» спільно з «ОТП Лізинг» впровадили програму заміни вживаного трактора Massey Ferguson серії 8000 та 7000 на новий трактор Massey Ferguson.

Дилер несе повну відповідальність за простій техніки і в сервісних контрактах завжди враховується пункт «підмінна техніка», яку компанія зобов’язується надати в разі неможливості завершення ремонту на протязі 72 годин. Заміна несправної техніки діючою відбувається у той випадок, коли протягом 72 годин машину не вдається задіяти в роботу. При цьому підмінний трактор, до прикладу, буде ідентичний «рідному» як за потужністю, так і за можливостями підключення до нього різних агрегатів.

✅І третій важливий момент є фінансування сільськогосподарської техніки на період окупності.

«Разом з нашими партнерами ми знайшли рішення, наприклад, на трактори, комбайни зробити спецумови від 3 до 5 років. До трьох років діє нульова ставка річних. На деякі моделі навіть діє нульова банківська і лізингова комісії. За цією схемою фактично аграрії мають ринкову ціну і фінансування на три роки без відсотків. Це в валюті, а в гривні відсотки знижені від 2 % в залежності від періоду фінансування», – резюмує генеральний директор компанії АМАКО Україна.

Нагадаємо, компанія АМАКО має на меті зменшити витрати клієнтів на експлуатацію техніки та збільшити ефективність її роботи. Тому пропонує трактори Massey Ferguson серії 7700S та 8700S  в безвідсоткову розстрочку на 2 роки.


Перегляди: 7
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: