ВАЖЛИВО

В Україні запровадили програму заміни вживаного трактора Massey Ferguson на новий

23.02.2021 14:31
IMG_4789 (1)

Компанія «АМАКО Україна» спільно з «ОТП Лізинг» впровадили програму заміни вживаного трактора Massey Ferguson серії 8000 та 7000 на новий трактор Massey Ferguson. Про це йдеться в повідомленні компанії, пише agronews.ua.

«Хочемо з радістю проінформувати Вас, що за домовленістю між ОТП Лізинг та АМАКО Україна, стартувала програма заміни бувшого у використанні трактору Massey Ferguson серії 8000 та 7000 на новий трактор Massey Ferguson», – повідомляють в компанії «АМАКО Україна».

1. Що потрібно для цього?

✅ Мати у користуванні на подовженій гарантії від АМАКО України (до 6000 мото-годин) трактор Massey Ferguson 7-ї або 8-ї серії.

2. Вимоги до діючих клієнтів ОТП лізинг:

✅ подати лише оновлену звітність.

3. Вимоги до нових клієнтів ОТП лізинг:

✅ подати фін. звітність за 2 останні періоди;

 ✅ заповнити анкету.

Заміна трактору відбувається шляхом зарахування коштів за вживаний трактор як перший внесок. Повна вартість користування для сільгосппідприємства після заміни залишається незмінною. Графік оплати може залишатися аналогічним до діючого або інший на вибір клієнта (сезонний, стандартний).

Нагадаємо, Компанія АМАКО та ОТП Лізинг офіційно запустили програму EU4Business-EBRD та пропонує скористатись можливістю отримати гарантований ГРАНТ 10% від суми фінансування за придбання сільгосптехніки та комерційних автомобілів IVECO.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: