АГРОВІДЕО

Хвороби соняшника: названо чинники, ознаки та ліки

21.07.2020 09:30
(COPY)

2020 рік видався дуже специфічним для захисту культур. Кліматичні зміни, про ливні дощі і різка зміни температури позначилась на розповсюдженні хвороб. Про це повідомляє прес-служба Digital Fied, пише agronews.ua.

Експерти першого полігону аграрних інновацій Digital Fied на прикладі поля із соняшником розповіли про хвороби, до яких вразлива ця культура? Які ознаки, виявлені на соняшнику, є симптомами захворювання, а через що навпаки, не варто хвилюватися? Як впливає культура-попередник на розвиток захворювань та що робити, щоб врятувати врожай?

Дивіться у відео:

Нагадаємо, експерти Precision Planting розповіли, як досягати 99,9% сингуляції при посіві кукурудзи. В рамках проекту Digital Field було на практиці показано, що обладнання Precision Planting дозволяє досягати сингуляції понад 95% при висіві соняшника і 99,9% – по кукурудзі. 


Digital Field – це не лише демо-поле, а ціла інфраструктура для дослідження та демонстрації інноваційних технологій. Мета проекту- у реальних польових умовах показати аграріям як можна оптимізувати витрати і збільшити врожайність завдяки інноваційним рішенням.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: