АГРОФОТО

Компанія АМАКО пропонує привабливі фінансові умови на придбання техніки

30.04.2020 14:25
banner-grant-1200x630px-25032020

Компанія «АМАКО Україна» пропонує гранти на придбання сільгосптехніки та комерційних автомобілів IVECO, «Доступні кредити 5-7-9%» та з 0% ставкою фінансування строком до 2 років на зрошувальні системи WESTERN. Про це повідомляє прес-служба компанії, пише agronews.ua.

Компанія «АМАКО Україна» пропонує скористатися кредитною лінією ЄБРР EU4Business та отримати гарантований грант -10% на придбання сільгосптехніки, комерційних автомобілів IVECO та напівпричіпів Bodex».

Умови фінансування: максимальна сума фінансування: еквівалент €300 тис. євро; фінансування має бути виключно в гривні; мінімальний строк фінансування – 2 роки без права дострокового погашення.

Хто може подати заявку на отримання позик та грантів у рамках кредитної лінії ЄБРР EU4Business можна дізнатися за посиланням.


Наступна пропозиція на придбання сільгосптехніки по програмі «Доступні кредити 5-7-9%» спільно з Ощадбанк.

5 % – для новоствореного та діючого бізнесу, зі створенням не менше 2-х робочих місць протягом першого кварталу;

7% – для діючого бізнесу з виручкою до 25 млн грн, без створення нових робочих місць;

9% – для діючого бізнесу, який має виручку 2550 млн грн;

0,5% за створене нове робоче місце.

Детальніше про умови програми читайте за посиланням.


Також в компанії «АМАКО Україна» є можливість придбання зрошувальних систем WESTERN з 0% ставкою фінансування з 0% авансу строком до 2 років. При цьому обладнання вже знаходиться на складах в Україні.

Для отримання персональної консультації зв’яжіться с менеджером АМАКО або ж детальніше за посиланням.

Нагадаємо, всі 16 регіональних центрів компанії АМАКО Україна працюють за звичайним графіком та забезпечують безперебійний сервіс для с/г виробників. В Компанії також є можливість поставки замін оригінальних запчастин в Україні, на які вони надаєть ту ж гарантію, що й на всі запчастини.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: