ВАЖЛИВО

Компанія АМАКО готова забезпечити клієнтів всім необхідним для посівної кампанії

03.04.2020 09:03
АМАКО https://agronews.ua

Безумовно введений карантин у багатьох країнах світу мав відчутний вплив на виробничі та логістичні процеси в усьому світі. Глобальний ланцюг поставок зазнав певного впливу, включаючи навіть топових виробників техніки. Та попри цю ситуацію компанія АМАКО Україна має все необхідне для проходження цього періоду спокійно, забезпечуючи клієнтів всім необхідним для проведення планової посівної кампанії. Це стосується як техніки, так і запчастин до неї, пише agronews.ua.

“Звичайно, ситуація, що склалася в країні, не могла не вплинути на діяльність нашої компанії. Але ми докладаємо значних зусиль для стабілізації компанії в цей період і для забезпечення безперебійної діяльності всіх функцій компанії, які напряму пов’язані з сезонними весняно-польовими роботами. Ми докладаємо всіх зусиль для забезпечення щотижневої планової поставки запчастин з країн Європи”,- повідомили в компанії.

Всі 16 регіональних центрів компанії АМАКО Україна працюють за звичайним графіком та забезпечують безперебійний сервіс для с/г виробників.

Компанія АМАКО робить все можливе для виконання взятих на себе зобов’язань перед клієнтами по поставці сільгосптехніки. Наприклад, невдовзі очікують нову партію тракторів MF6713 (130 к.с.) з Китаю.

“Загалом, ми маємо достатній склад техніки для забезпечення потреби на 2 та 3 квартали. Стосовно запчастин, це питання ми вирішили на випередження. Наразі наш склад є одним із найбільших в Україні та складає понад 17 млн у.о. Ми готові задовольнити будь-який попит”, – коментує представник компанії.

В Компанії також є можливість поставки замін оригінальних запчастин в Україні, на які вони надаєть ту ж гарантію, що й на всі запчастини.

В сезон не менш важливою є внутрішня логістика по Україні. АМАКО УКРАЇНА гаранту своїм клієнтам, що при оформлені замовлення запчастин сьогодні до 16.00, вони отримають їх вже завтра з ранку.

При цьому всі заплановані нові проекти були заморожені на час невизначеності для більшого фокусу на поточному бізнесі компанії та тих сервісах, що ми надаємо зараз задля забезпечення кращого рівня обслуговування та створення додаткової цінності для наших клієнтів.

Нагадаємо, Компанія «АМАКО Україна» пропонує аграріям нову форму придбання техніки.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: