ВАЖЛИВО

Оприлюднено прогноз закупівельних цін на живих свиней на 22-28 червня 2020 р

18.06.2020 10:35
https://agronews.ua/

Оприлюднено прогноз закупівельних цін на живих свиней на наступний тиждень. Аналітичний відділ Асоціації «М’ясної галузі» повідомив прогноз закупівельних цін на 22 – 28 червня 2020 р.: 42– 43 грн/кг на свиней живою вагою, пише agronews.ua.

Прогнозні ціни на живця залишаються стабільними в Україні через досягнутий баланс попиту та пропозиції. Можлива незначна різниця цін за регіональною ознакою у зв’язку із неоднорідним розміщенням в Україні виробничих і переробних потужностей м’ясної галузі.

Читайте також: підтримка розвитку свинарства «Нове свинарство 2025»: доступні ціни на м’ясо для населення.

В країнах Євросоюзу ціни також стабілізувались, і в перерахунку на живу вагу в середньому є на 5 грн/кг нижчими, ніж в Україні.

prices26

Негативними для свинарів факторами ринку живця лишаються дешевші імпортна свинина та доступна курятина, а також значний обсяг тіньового ринку свинини, що потрапляє на прилавки через нелегальні забійні цехи без дотримання необхідних санітарно-ветеринарних заходів. 

Нагадаємо, аналітичний відділ Асоціації «М’ясної галузі» оприлюднив прогноз закупівельних цін на живих свиней на 15 – 21 червня 2020 р.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: