НОВИНИ

Всеукраїнська асоціацією громад та Гільдія інженерів підписали Меморандум

03.04.2020 12:09
muzhchiny---unsort-kaska-stroitel-plansh-1120091

Нещодавно було підписано Меморандум про співпрацю між Всеукраїнською асоціацією громад та Міждержавною гільдіяєю інженерів консультантів. Про це повідомила пресслужба Всеукраїнської асоціації громад у Фейсбук, пише agronews.ua.

“Будь-який карантин не здатний зупинити або загальмувати життя. Незважаючи на несприятливi обставини, продовжується робота з налагодження горизонтальних зв’язків між фаховою професійною інжинірингово-консалтинговою спільнотою”, – повідомляє асоціація.

З метою формування гармонійного життєвого середовища, сталого розвитку та розбудови територій, підвищення інвестиційної привабливості, запровадження нових підходів до реалізації інвестиційно-будівельних проектів у населених пунктах (у тому числі при будівництві об’єктів соціальної інфраструктури) шляхом залучення до їх реалізації інженерів-консультантів, а також зменшення ризиків замовників будівництва та інвесторів при реалізації таких проектів було підписано Меморандум про співпрацю між та Всеукраїнською асоціацією громад та Міждержавна гільдія інженерів консультантів, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Всеукраїнська асоціація громад стала співзасновником Агро-Продовольчої Ради.

Метою Меморандуму є об’єднання зусиль фахівців для впровадження кращих міжнародних практик у будівництві, сприяння залученню інвестицій у будівельну галузь, поширенню досвіду застосування міжнародно визнаних договорів у будівництві, в тому числі форм контрактів Міжнародної Федерації Інженерів-Консультантів (FIDIC), застосування в Україні інституту інженерів-консультантів, підвищення рівня прозорості та протидії корупції в Україні, розгортання професійного самоврядування.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: