ВАЖЛИВО

В Україні створили мобільні сервіси із пошуку земельних лотів на майданчику Prozorro Продажі

17.11.2021 15:02
an_post_botu_16_11

Українська універсальна біржа запустила зручні мобільні сервіси із пошуку земельних лотів, пиш agronews.ua.

✅ З перших днів оголошення земельних торгів на електронних аукціонах на майданчику Української універсальної біржі створили зручний та мобільний Земельний бот у Telegram.

Тисячі користувачів уже оцінили його переваги, адже не витрачають час для  пошуку необхідних ділянок на земельних торгах. Вони підписалися на бот у мобільному додатку та обрали потрібні параметри: оренда чи продаж, регіон, площа, тип власності, або й кадастровий номер ділянки чи за номером ЄДРПОУ замовника.

???? ???? Земельний бот сам моніторить оголошення із земельними ділянками та повідомляє підписника про лоти із заданими параметрами відразу на мобільний телефон.

✅ Популярність цього сервісу в телеграмі спонукала спеціалістів майданчика Української універсальної біржі створити аналогічний Земельний бот у Viber.

Для ще більш зручного користування розширили і послуги цих додатків. Відтепер вони можуть не лише моніторити земельні лоти, а й мають інші розділи: FAQ (відповіді на найпоширеніші запитання щодо участі в електронних аукціонах), тарифи (для участі у торгах на Прозорро.Продажі), ваші відгуки (можна залишати відгуки та пропозиції) та відеоінструкція (як працювати з ботом).

Загалом майданчик Української універсальної біржі – це команда професійних та досвідчених спеціалістів. Про це свідчить не лише досвід успішної роботи у системі Прозорро.Продажі, а й перші результати земельних торгів на електронних аукціонах.

Через майданчик УУБ організатори оголосили більше 100 земельних аукціонів, а в перший же тиждень земельних торгів через майданчик орендували ділянку на 5 років у Переяславі на Київщині. 

Читайте також: що потрібно знати продавцям та орендодавцям земельних ділянок про електронні аукціони.



Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: