ВАЖЛИВО

Стало відомо, як змінився земельний закон після внесення поправок

08.03.2020 14:04
руки-земля (1)

Земельний закон №2178-10 після внесення поправок зазнав певних змін. Про це в ефірі 5 каналу  розповів народний депутат з фракції «Слуга народу» Арсеній Пушкаренко.

“Ми дослухалися до правок інших фракції і членів нашої. В законі закладена дата відкриття ринку землі на 1 жовтня цього року, щоб аграрії могли зібрати урожай і продати свою продукцію. 4 мільярди в бюджеті закладено саме на кредитування фермерів. “, – сказав він.

Для маленьких фермерів, у кого до 100 гектарів землі, а таких 560 тисяч гектарів, додатково заклали ще пів мільярда. Вони будуть підтверджувати, що працюють на цій землі не перший рік і вони, навіть без аукціону, напряму матимуть підтримку.

Також нардеп додав: “Є комплекс законів. Насправді їх більш як 10. Зараз усі сконцентрувалися на одному законі, але насправді законів 10. Ми деякі антирейдерські речі вже прийняли, що стосується майбутнього ринку землі. Це в комплексі приймається. Дуже багато змін. Це не один закон, але чомусь фокус тільки на одному законі. Чому? Тому що комусь треба заробити політичні бали.”


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: