НОВИНИ

Відому компанію снеків та насіння впіймали на співпраці з країнами під санкціями

03.11.2019 18:38
63f6a99413959c0d2ceb3c9be85f11fc030e3a6a

Протягом останніх 12 місяців ТОВ “Ай Пі Джі Кріспс Продакшн” провело близько 40 операцій з країнами під санкціями. Про це свідчать дані аналітичного порталу YouControl, передає УНН.

“Протягом останніх доступних 12 місяців компанія провела 35-40 операцій з країнами під санкціями”, – свідчать дані YouControl станом на 1 серпня 2019 року. Також зазначається, що за останні три роки ТОВ ” Ай Пі Джі Кріспс Продакшн ” фігурувало у 2 кримінальних судових справах. Всього у компанії 8 судових справ за останні три роки, підрахувала аналітична система YouControl.

У 2019 році проти компанії було відкрито 5 виконавчих проваджень. Додамо, що статутний капітал ТОВ ” Ай Пі Джі Кріспс Продакшн ” становить 75 тис. грн.

Зауважимо, що ТОВ “Ай Пі Джі Кріспс Продакшн”, зареєстровано у Дніпрі та спеціалізується на “гуртовій торгівлі продуктами харчування”. Керівником підприємства є Євген Коновалов, який раніше працював у компанії “Наутілус-Інвест 2006”, яка, у свою чергу, входила до складу снекової корпорації родини ексдепутата Сергія Рибалки — “Сі Груп”.Та колишня корпорація займалася виробництвом снекової продукції, зокрема, насіння, сухариків, горішків, чипсів тощо. Йдеться про такі ТМ, як Semki, “Козацька слава”, “Мачо” та інші.

Сьогодні ж ці самі бренди снеків виробляє компанія із назвою “Ай Пі Джі”, про що йдеться на її офіційному сайті. Раніше ЗМІ повідомляли, що торгова марка Sеmki свого часу належала особисто ексрадикалу Сергію Рибалці.

Виходячи з цього, можна припустити, що нова група снекових компаній, серед яких згадана “Ай Пі Джі Кріспс Продакшн” та ТОВ “Ай Пі Джі Трейдінг” — це все та сама колишня “Сі Груп” родини Рибалок, тільки з новою назвою та реєстрацією. Тим паче, що саме “Ай Пі Джі Кріспс Продакшн” не так давно замовляло рекламу для ТМ Semki.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: