НОВИНИ

В Україні змінилися ціни на овочі та фрукти

15.06.2021 08:33
oTjiwrfM

Минулого тижня овочі в Україні переважно дорожчали. Учасники активно шукають постачальників ягід для заморозки в зв’язку з активізацією закупівлі суниці садової для заморозки після зниження цін на ринку. Про це повідомляє EastFruit, пише agronews.ua.

Минулого тижня овочі в Україні переважно дорожчали. В першу чергу підвищення цін торкнулося овочів борщового набору врожаю минулого року. У цій категорії подешевшала тільки цибуля. Подорожчали і тепличні овочі: томати, кабачки, а особливо огірки. Дорожче, ніж тижнем раніше, продавалися кольорова і пекінська капусти. З овочів, що подешевшали, можна відзначити баклажан, гіркий перець, часник і зелений горошок. У сегменті зелені, на яку впала ціна: петрушка, шпинат і салати. Підвищилися ціни на базилік і зелену цибулю.

Проте продовжують дешевшати ягоди. Особливо черешня, пропозиція якої на ринках швидко зростає. Виняток склала лише садова суниця, ціна реалізації якої підвищилися. Піднімаються ціни на груші. Третій тиждень дорожчають ківі. А ось банани, навпаки, дешевшають.

Нагадаємо, що науковці розробили новий спосіб вирощування овочів.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: