НОВИНИ

Науковці розробили новий спосіб вирощування овочів

08.06.2021 18:00
kitchen2

«PanAmerican Seed» розробив Kitchen Minis як новий спосіб вирощування рослин, які інакше не росли б у приміщенні. Споживачі збирають урожай протягом декількох тижнів, а потім знову, і так цілий рік. Про це повідомляє freshplaza.com, пише agronews.ua.

Навесні 2021 року компанія представила свою колекцію Kitchen Minis, яка включає готові плодоносні компактні рослини перцю та помідорів. Кухонні міні-овочі можна поставити на сонячне підвіконня або стільницю, а потім збирати їх в середньому протягом 3–5 тижнів. Kitchen Minis можна порівняти з рослинами в горщиках, що продаються в супермаркетах.

«Як селекційна компанія ми продаємо насіння розвідникам, які можуть вирощувати ці рослини в горщиках для розплідників, супермаркетів тощо. Споживач купував би ці рослини з приємною кількістю плодів, деякі вже дозріли, а потім збирали б приблизно 1–2 півлітра помідорів та дрібного перцю, залежно від сорту », – – говорить Клер Джозефсон, менеджер з маркетингу PanAmerican Seed.

PanAmerican Seed розробив свою колекцію Kitchen Minis у відповідь на підвищений інтерес споживачів до домашніх їстівних рослин та тенденцію до вирощування в приміщенні. За словами менеджера відділу продажів Джоша Кіршенбаума, “у багатьох споживачів немає місця для вирощування рослин або вони садівники-початківці. Ми вважали, що Kitchen Minis – це хороший спосіб допомогти людям вирощувати власну їжу, навіть якщо у них немає двору чи грядочки “.

Рослини в горщиках Kitchen Minis можна продати за різними каналами збуту, включаючи супермаркети, розплідники та садові центри, ферми тощо.

Рекламний набір інструментів для кухні Міні

Оскільки колекція PanAmerican Seed Kitchen Minis є новою і націлена на споживачів, які вважають себе садівниками, PanAmerican Seed зобов’язується сприяти просуванню Kitchen Minis та гарантувати, що споживачі купують якісний продукт.

Для споживачів рослини в горщиках мають фірмові ярлики, які містять всю інформацію про догляд за рослинами. Тим не менш, Kitchen Minis були розроблені для простого вирощування та непримхливого обслуговування.

Нагадаємо, як вирощувати цибулю порей.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: