НОВИНИ

В Україні стабільно працюють всі атомні, теплові та гідроелектростанції

01.03.2022 13:11
630_360_1536060792-3699

Станом на 12:00 28 лютого енергосистема України стабільно функціонує в автономному режимі. В Україні працюють всі атомні, теплові та гідроелектростанції. Про це повідомляє пресслужба НЕК «Укренерго» в Телеграмі, передає кореспондент Укрінформу, пише agronews.ua.

Підкреслюється, що контроль не втрачено над жодним великим критично важливим об’єктом енергетичної інфраструктури. Основні об’єкти магістральних мереж працюють в штатному режимі. Примусові відключення споживачів для зменшення споживання не застосовуються.

«Не існує жодних причин примусово чи добровільно зменшувати споживання електроенергії. Вимикати ввечері всі електроприлади заради зменшення споживання не потрібно!» — наголошують в компанії.

Зазначається, що звичного режиму електроспоживання варто дотримуватись для забезпечення рівноваги в енергосистемі. Наразі майже всі електростанції працюють на зниженій потужності через низьке споживання.

Як повідомлялося, Міністерство енергетики веде консультації щодо підтримки міжнародними партнерами прагнення України приєднатись до Європейської об‘єднаної енергетичної системи (ENTSO-E).
Читайте також: Українська компанія створила новий бренд насіння з високим генетичним потенціалом.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: