НОВИНИ

В Україні розпочалося виробництво олії з насіння нового врожаю

11.09.2020 08:02
369876_1

Завод «Укролія Продукт» компанії «Укролія» прийняв наприкінці серпня першу партію насіння соняшнику нового врожаю. Про це повідомила пресслужба компанії на своїй сторінці в Facebook, пише agronews.ua.

«Після підготовки всіх виробничих ліній підприємство вже розпочало переробку олійної, що надійшла», – йдеться в повідомленні.
Як підкреслив директор заводу Олексій Григоренко, слова якого наводяться в повідомленні, незважаючи на складну ситуацію в Україні, обумовлену в тому числі й чинними з березня п.р. карантинними обмеженнями, «підприємство продовжує працювати в штатному режимі».

Також в Україні стартував сезон переробки сої нового врожаю.

У вересні 2020 року Глобинський переробний завод розпочав приймати перші врожаї ранньої сої. Зараз активно закупляє зі всієї України cоєву культуру для перероблення. Про це повідомляє poltava.to, пише agronews.ua.

Глобинський переробний завод агропромхолдингу «Астарта-Київ» — сучасне високотехнологічне підприємство переробною потужністю 230 тис. тонн сої на рік. Із 2014 року виробляє високопротеїновий шрот, соєву олію та гранульовану оболонку. Свою продукцію підприємство експортує до країн Європейського Союзу, Близького і Далекого Сходу.

Оприлюднено реальні масштаби посухи на Одещині: подробиці дивіться у відео.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: