НОВИНИ

В Україні проінвентаризували 500 тис. га сільгоспземель

13.11.2019 14:48
zemli-1280x720

Під час інвентаризації сільськогосподарських земель до земельного кадастру внесли 500 тис. гектарів земель. Про це повідомив заступник голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Олександр Краснолуцький під час наради щодо реформування діяльності Держгеокадастру, передає УНН.

“Ми проводимо інвентаризацію земель сільськогосподарського призначення державної власності. Топографо-геодезичні роботи вже виконані на площі понад 800 тис гектарів. Майже 500 тис гектарів внесено до державного земельного кадастру за цей період”, – розповів Олександр Краснолуцький.

Заступник голови Держгеокадастру зазначив, що за період інвентаризації були відставання від графіку і деякі керівники, який були в цьому винні – були усунуті.

“На сьогоднішній день ми вийшли в графік і від графіку не відстаєм. Тому до кінця року, як і планувалося, буде 1 млн гектарів земель сільського господарського призначення проінвентаризовано і дані внесені до державного земельного кадастру”, – додав Олександр Краснолуцький.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: