АГРОВІДЕО

В рамках АГРО-2020 готуються нові цікаві лоти племінних тварин для аукціону

20.03.2020 16:03
007

Animal’EX готує нові цікаві лоти племінних тварин для аукціону в рамках «АГРО-2020». З 2 по 5 червня усі бажаючі розвивати власний тваринницький бізнес зможуть отримати нагоду придбати тварин рідкісних порід. Повідомляє Агро Ньюз.

По-справжньому живий тематичний сектор «АГРО» – виставка свійських тварин, ветеринарії та товарів для тваринництва  Animal’EX  – цього року об’єднає  понад 60 господарств, які розводять велику рогату худобу, свиней, овець, баранів, кіз, птахів, кролів, коней та ін.

В рамках Animal’EX відбудеться Ринг та Аукціон племінних тварин, де організатори планують представити близько 40 тварин рідкісних порід, серед яких кози, цапи, барани та вівці. Крім того, не обійдеться без сюрпризів, про які буде оголошено напередодні події.

Минулорічним переможцем Аукціону став трирічний баран породи Оксфорд Доун масою 122 кг, з яких 4,5 кг – вовна. Продали тварину за 30 тис. грн., вартість лотів стартувала з 6 тис. грн. Хто стане новим переможцем та якою буде його ціна, дізнаємось вже на початку літа.

Також в перші дні червня на Animal’EX буде представлено сучасне обладнання  для тваринництва та відгодівлі тварин від найвідоміших світових та українських компаній, серед яких: DeLaval, «Брацлав», «Сімекс Альянс Україна»,«Укрзооветпромпостач», «Ветсинтез», Ag-Bag, «Агротехніка» та ін.

Усі бажаючі зможуть прямо на місці замовити необхідне устаткування та облаштувати власну ферму «під ключ».

Учасники виставки поділяться один з одним та з відвідувачами АГРО-2020 останніми новинами галузі та власними прикладами збільшення прибутку від складного, але цікавого та перспективного тваринницького бізнесу.

Хто з українських фермерів вже використовує нові технології (такі як, наприклад, VR), якими є світові тренди у галузі тваринництва, як почати бізнес з нуля і що для цього необхідно – про все це можна буде дізнатись з перших вуст від професіоналів і експертів цієї справи на Animal’EX-2020.

Нагадаємо, цьогоріч виставка проходитиме з 2 по 5 червня на території Національного Комплексу «Експоцентр України». Організатором виставки традиційно виступає ТОВ «ТД «Промфінінвест».

Довідково:

У 2019 році у Міжнародній агропромисловій виставці «Агро-2019» взяли участь 1216 компаній-учасників з 15 країн світу. Вперше на «Агро-2019» були тематично об’єднані павільйони виробників зі США, Канади та Китаю. Виставку відвідали близько 89 тисяч гостей, в тому числі перші особи держави, керівництво АПК України, топ-менеджери і фахівці підприємств АПК.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: