НОВИНИ

«Уманьпиво» відновлює виробництво безалкогольного пива Waissburg 0%

20.03.2019 09:25

На численні прохання споживачів, після майже річної перерви (остання партія попереднього випуску була розлита у квітні 2018), уманські броварі знов починають варити безалкогольне пиво. Це важлива новина для всіх, хто цінує смак пива Waissburg та культуру споживання хмільного напою, але має певні обмеження на вживання алкоголю.

«Перед початком активного пивного сезону, періоду пікніків, поїздок за місто, сімейних авто-подорожей, повернення безалкогольного Waissburg 0 – це подарунок від «Уманьпиво» всім, хто за кермом або має інші причини утримуватися від традиційного пива. Ми підтримуємо концепцію відповідального споживання, тому пропонуємо нашим споживачам альтернативу: традиційний смак улюбленого пива в безалкогольному виконанні», – коментує подію СЕО компанії «Уманьпиво» Ігор Кисіль.

В лютому цього року виробник удосконалив етикетки лінійки Waissburg, змінивши назви сортів згідно стандартів міжнародної пивної класифікації. Новий безалкогольний сорт також випущений з оновленою етикеткою «Waissburg No Alcohol» білого кольору та стане гармонійним доповненням до чотирьох традиційних сортів Waissburg від «Уманьпиво».

Найближчім часом безалкогольне Waissburg з’явиться в роздрібних точках продажу та торгівельних мережах. У компанії очікують, що доля продаж безалкогольного пива досягне не менше 2% від всього асортименту пива уманського виробника.

Довідка про компанію:

Броварня «Уманьпиво» – український локальний виробник пива та безалкогольних напоїв. На сьогодні одна з найстаріших пивоварень України. Заснована 1878 року. Підприємство випускає натуральне пиво та напої, всі складові яких вирощені на власних полях компанії.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: