НОВИНИ

Український малий бізнес втратив до 75% обігу товару через карантин

03.04.2020 17:32
FutureFood 2050: How ingenuity will feed the world.

Директор українського маркетплейсу Rozetka Владислав Чечоткін заявив, що в умовах карантину малий бізнес в Україні втратив від 50% до 75% обігу товарів. Про це він повідомив у Фейсбук, пише agronews.ua.

Якщо ми хочемо, щоб Україна вистояла, ми повинні підтримати малий бізнес, закликав він.

“В останні пару років ми спостерігали кількісний і якісний ріст малого бізнесу. З’являлися нові виробники: від товарів для дому до їжі, від одягу до косметики. Відкривалися екоферми і коворкінг. Запускалися технологічні стартапи і численні кафе-ресторани, в які було не соромно водити гостей з будь-якої країни світу. Тільки на маркетплейсе Rozetka свою справу вели понад 10 000 українських підприємців. Наразі роки зусиль тисяч людей опинилися під загрозою в один день. Навіть найшвидші і адаптивні втратили від 50% до 75% обороту. Зараз тільки від нас залежить чи виживуть вони взагалі”, – пише Чечоткін.

“Я закликаю вас підтримати наш малий бізнес. Багато виробників і сервіси перемістилися в онлайн. Замовляйте у них їжу, одяг, посуд, книги, нову екоторбу або настільну гру – що-завгодно, що зроблено в Україні. Для вас маленька банка меду буде приємною дрібницею, а для виробника може стати рятівним колом. Я взяв за правило робити хоча б одну таку покупку в тиждень і бачу, як українські підприємці з усіх сил намагаються утриматися на плаву, як вони вдячні за кожну транзакцію, як вони покращують сервіс і якість”, -звертається він до українців.

Rozetka поставили значок «підтрімуй українське» біля кожного товару, зробленого в Україні. А скоро виведе їх на окремий Лендінгем. Щоб все українське було максимально помітним. Щоб люди, які створювали свої компанії з великою пристрастю до своєї справи і вірою в підприємництво, відчули підтримку.

Тим більше, що правильна організація онлайн продажу продукції здатна не тільки зберегти, але й збільшити реалізацію.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: