НОВИНИ

Україна та Італія посилять боротьбу з фальсифікатом італійської продукції

04.03.2021 11:30
dreamstime_l_134833781-e1549889130518-640x360


Про це 3 березня під час зустрічі домовилися Голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька з послом Італії в Україні П’єром Франческо Дзадзо. Про це повідомляє пресслужба Держпродспоживслужби, пише agronews.ua.

Йдеться про підробки італійських продуктів, які користуються попитом серед українців. Зокрема, це соуси, ігристі вина та деякі інші товари.

«Держпродспоживслужба піклується, щоб українські споживачі отримували якісні та безпечні продукти, – зазначає Владислава Магалецька. – Разом із колегами об’єднуватимемо зусилля для боротьби з фальсифікатом на українському ринку».

Крім того, під час зустрічі обговорювалося питання контролю безпечності непродовольчих товарів, зокрема, одягу та взуття, а також сприяння нарощуванню двосторонньої торгівлі між країнами. Також розглядалася можливість реалізації спільного проєкту з Агентством зовнішньої торгівлі Італії (ItalianTradeAgency), який стосуватиметься сільськогосподарської техніки.

За словами Владислави Магалецької, Італія є важливим торговельним партнером України. Держпродспоживслужба постійно підтримує тісні зв’язки з відповідними службами Італійської Республіки, що дає змогу підвищувати конкурентоздатність продуктів українського виробництва, а також забезпечувати вітчизняного споживача безпечними імпортними харчовими продуктами.

Нагадаємо, як відрізнити справжню червону ікру від фальсифіката.



Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: