НОВИНИ

У Миколаєві фальсифікований алкоголь видавали під відомі українські бренди

28.02.2019 14:29

Співробітники податкової поліції ГУ ДФС у Миколаївській області під процесуальним керівництвом прокуратури Миколаївської області ліквідували підпільний цех, в якому незаконно виготовляли алкоголь сумнівної якості, та вилучили з незаконного обігу велику партію фальсифікату та незаконно ввезених в Україну цигарок. Про це повідомляє повідомила  прес-служба ДФС у Миколаївській області.

У рамках проведення операцій “Акциз-2019” та “Рубіж” податківцями було встановлено, що в одному із промислових приміщень обласного центру функціонує підпільний цех, у якому за допомогою спеціального обладнання здійснюється незаконне кустарне виготовлення алкогольних виробів (спиртовмісної рідини прозорого та коричневого кольору) шляхом змішування технічної води з підведеного водопроводу зі спиртом невідомого походження та якості, ароматизаторів та барвників. Готову продукцію розливали, як в пластикові пляшки об’ємом 0,5, 5 та 6 літрів, так і в скляну тару відомих українських брендів, яку зберігали з метою подальшого збуту у гаражних боксах на території місцевих гаражних кооперативів та інших складських приміщеннях.

За результатами обшуків з незаконного обігу вилучено понад 13,5 тис. літрів спирту, більше 3,9 тис. літрів фальсифікованого алкоголю, розлитого в пластикову та скляну тару з підробленими акцизними марками, а також понад 24 тис. пачок цигарок.

Окрім того, вилучено 40,4 тис. грн готівки, отриманої від реалізації незаконно виготовлених алкогольних напоїв та тютюнових виробів, мобільні телефони, планшети, флеш накопичувачі, чорнові записи та автомобілі, якими здійснювалось транспортування вказаних товарів.

Всього вилучено підакцизної продукції загальною орієнтовною вартістю майже 6,5 млн гривень.
Тривають подальші слідчі дії.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: