НОВИНИ

В Україні вже цвітуть дерева та першоцвіти

03.02.2020 07:34
25e79021ea4d2654b7ebe4e7ab37c5d0

Не дивлячись на те, що за календарем ще зима, і в столиці, і в інших регіонах України все частіше помічають аномально раннє цвітіння рослин. Так, квітучі сакури помітили на бульварі Верховної Ради. Фото дерев опублікували на сторінці КП по СЗН Дніпровского района в Facebook.

Учора нашій редакції повідомили, що на пр. Свободи готується до цвітіння бузок. А кілька днів тому киянин сфотографував та виклав у Facebook фото квітнучих підсніжників на вулиці Новомостицькій, що на Виноградарі в Києві. Точну адресу автор не назвав, так як побоюється вандалів.

У грудні львівянка виклала повідомлення у соцмережі, що в її господаростві розквітла калина, а магнолія має бруньки 2 см.

У саду жителів села Кропивники Шацького району на Волині минулого тижня зацвіли фруктові дерева. Про це пише volyn.tabloyid.com. Декілька бруньок з білим цвітом з’явилися на сливі.

А у саду жителів Шацька наприкінець грудня розцвів абрикос. Передноворічним цвітінням фруктового дерева природа здивувала сім’ю Борсуків. На абрикосі з’явився не лише ніжно-білий цвіт, а й молоді зелені листочки.

З огляду на те, що синоптики прогнозують досить теплу погоду й надалі, процес раннього квітіння рослин може здвинути всі усталені норми.


Перегляди: 26
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: