НОВИНИ

У Києві пройде конференція “Збільшення прибутків в агробізнесі”

25.10.2019 17:55
WhatsApp Image 2019-10-25 at 14.13.25

Як побудувати конкурентоспроможну модель бізнесу, що буде мати переваги на ринку? Де брати ідеї для побудови таких конкурентних переваг? В чому полягає поняття екосистемної логіки ведення агробізнесу та як вона допомагає отримувати прибутки з Вашої справи? Відповіді на ці питання надасть виконавчий директор ГС Ukrainian Food Valley, консультант з агромаркетингу Наталія Маєвська під час Першої конференції з циклу “Збільшення прибутків в агробізнесі”, яка відбудеться 29 жовтня в Києві в рамках міжнародної виставки АгроКомплекс 2019. Організатором конференції виступає агромедіа-агенція SAPIENZA .

У своєму виступі фахівець детально зупиниться на описі та перевагах, у порівнянні з вертикальною інтеграцією, бізнес-моделі Value networks, при застосуванні якої робиться акцент на створення цінності того чи іншого продукту разом з іншими учасниками ринку.

“Value networks, тобто мережа створення цінності, допомагає адекватно аналізувати ті моделі бізнесу, які в “ланцюжкову” модель не вкладаються, і дозволяє відкривати нові важливі риси традиційних і тільки на перший погляд “одновимірних” бізнес-моделей,” – зазначає Наталія Маєвська.

Крім того, експерт розповість про практичні кейси застосування шерингових технологій в агробізнесі.

“Під час нашої конференції ми хочемо продемонструвати не тільки опис усіх можливих інструментів підвищення ефективності агробізнесу, але й показати практичні приклади їх успішного застосування. До того ж учасники конференції зможуть отримати відповіді експертів на власні питання щодо особливостей застосування тих чи інших інструментів стосовно їх моделі бізнесу. Чекаємо на всіх, хто хоче збільшити власні прибутки в агробізнесі!” – зазначила засновник агромедіа-агенції SAPIENZA і організатор конференції Катерина Звєрєва.

Нагадаємо, конференція “Збільшення прибутків в агробізнесі” відбудеться 29 жовтня об 12.30 у м. Київ, в Міжнародному Виставковому Центрі, за адресою Броварський проспект 15, конф.-зал 3 павильон 1, вхід 1А. Захід відбудеться в рамках міжнародної виставки АгроКомплекс 2019. Співорганізатором виступає Контрактовий Ярмарок.

Реєстрація на подію вже розпочалася! Зареєструватися Ви можете за посиланням.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: