ВАЖЛИВО

Як збільшити ефективність управління земельним банком

08.08.2021 12:19
image_2021-07-10_15-36-16

Карта термінів договорів оренди та дані про власника земельної ділянки — основні інструменти для розширення земельного банку господарства. Про це повідомив засновник і керівник компанії Feodal.Online Андрій Дем’янович, пише agronews.ua.

Він зазначив, що для можливості розширення земельного банку та ефективного конкурування з іншими підприємствами, а особливо в умовах вільного ринку землі, фермер, перш за все, має володіти інформацією стосовно укладених договорів оренди.

«Моніторинг земель конкурентів та бачення земельних ділянок, які не мають укладених договорів оренди, допоможе вам стати наступним орендарем бажаної ділянки», — наголосив Андрій Дем’янович.

Експерт розповів, що побачити всі можливості і ризики щодо договорів оренди сільгоспвиробник може у єдиній системі Feodal.Land

«Наша система дозволить побачити через який час спливає термін дії договору оренди на конкретних земельних ділянках. Фермер буде бачити, які з договорів необхідно поновити найближчим часом, а також терміни закінчення договорів оренди конкурентів на кожній карті земель колишньої сільської ради, що нівелює один із факторів ризику втрати ділянки. Крім того, ви побачите упущення, котрі необхідно виправляти», — розповів фахівець.

Андрій Дем’янович додав, що зареєстровані договори оренди дозволяють фермерам законно обробляти землю, тому ігнорувати такий важливий аспект ефективного управління зембанком не варто.

«Система Feodal.Land охоплює ряд функцій, які будуть корисні як маленьким фермерам, так і великим господарствам. Ми готові розповісти кожному про функції та можливості системи. Долучайтесь до диджиталізації та не втрачайте оброблювані масиви!», — підсумував спеціаліст. 

Ви можете поставити будь-які питання щодо функціонала системи за номером 093 145 32 46, Євгенія

Читайтк також: Стало відомо, як пришвидшити процес купівлі-продажу земельної ділянки.



Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: