ВАЖЛИВО

Стало відомо, як пришвидшити процес купівлі-продажу земельної ділянки

25.07.2021 10:22
623_1v3s

Використовуючи спеціалізовані майданчики, можна значно пришвидшити процес купівлі-продажу земельної ділянки. Про це повідомив засновник та керівник Feodal.Online Андрій Дем’янович, пише agronews.ua.

Експерт наголосив, що будь-яка угода купівлі-продажу починається з оприлюднення бажання власника продати земельну ділянку. Аби не використовувати застарілий спосіб «сарафанного радіо», доцільніше скористатись спеціалізованими майданчиками, такими як, наприклад, Zemelka.ua.

«Продавець має якимось чином оприлюднити своє бажання. Але це можна зробити кількома шляхами: йти до місцевих фермерів або виставити відповідний лот на маркетплейсах із нерухомого майна. Це швидко, зручно та просто», — розповів Андрій Дем’янович.

✅ Крім того, за словами фахівця, використання онлайн-пошуку на відповідних майданчиках убезпечить користувача від лотів з завищеною вартістю, адже там ціна ділянок зазвичай відповідає ринковим цінам. 

«Чому варто звернути увагу на Zemelka.ua? По-перше, це фаховий маркетплейс. По-друге, він має автоматизовану перевірку речових прав та дає можливість користувачу побачити земельну ділянку на мапі. А по-третє, оголошення створюються на сайті безкоштовно», — розповів засновник та керівник Feodal.Online. 

Аби створити оголошення, потрібно мати кадастровий номер земельної ділянки, яку користувач бажає продати, номер телефону, ПІБ контактної особи, а за бажанням — додати опис.

Оголошення проходять перевірку за основними критеріями: наявність кадастрового номера земельної ділянки, вартості, контактних даних продавця, перевірка її призначення та відсутність неправомірного вмісту в описі.

«Зареєстровані користувачі можуть отримувати сповіщення про продаж нових земельних ділянок в обраному масиві, що зекономить ваш час», — підсумував Андрій Дем’янович. 

Читайте також: Як розширити земельний банк в умовах вільного ринку землі.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: