НОВИНИ

Чому зросте світовий попит на сою

21.01.2020 10:28
china-meat-consumption

Останнім часом, через відновлення поголів’я свиней, попит китайських фермерів на сою та інші корми збільшився. Зростання пропозиції спричинило зниження тиску на ціни, утім попит також постійно зростає, повідомляє meat-inform.

Загальнодержавне поголів’я племінних свиноматок в Китаї протягом трьох місяців поспіль послідовно збільшувалось. Дещо зросло і загальне поголів’я. План уряду КНР передбачає, що країна має повністю оговтатись після спалахів африканської чуми свиней вже у 2021 році.

На тлі початку відновлення галузі Китай та Сполучені Штати досягли згоди щодо тексту першого ступеня економічної та торговельної угоди, але офіційно її ще не підписали. Підраховано, що імпорт сої в Китай в 2019 – 2020 рр. Складе 87,68 млн. тонн, збільшившись на 5,07 млн ​​тонн або на 6,1% порівняно з попереднім періодом. З четвертого кварталу 2019 року під впливом зростання цін на свиней та різних заходів щодо заохочення свинарства активно відновлювались основні виробничі потужності. Продажі комбікормів в грудні значно зросли – на 10%.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: