АНАЛІТИКА

Syngenta та Ostchem Retail розпочали спільний продаж продукції в кредит

17.11.2020 14:02
f00e420a68059a395cf784169bb8cbdd

Компанії створюють «єдине вікно» для українських аграріїв та розпочали спільний продаж своєї продукції в кредит. Проект передбачає спільний продаж всього спектру продукції компаній в рамках єдиного вікна – азотних добрив, ЗЗР та насіння із залученням єдиного фінансування. Про це повідомляє пресслужба Ostchem Retail, пише agronews.ua.

Під придбання цієї продукції аграріям надається пільгове кредитування провідними українськими банками-партнерами. Фінансування в рамках програми партнерства надають Райффайзен Банк Аваль, Креді Агріколь Банк, ОТП Банк, ПроКредит Банк, ПУМБ і Агропросперіс Банк, йдеться у повідомленні.

За рахунок прямого субсидування відсоткових ставок з боку OSTCHEM RETAiL і SYNGENTA, вартість кредитування для клієнтів за такими програмами доступна від 0,1% річних у валюті та 2,75% річних у гривні. Кредити надаються під заставу, без застави, а також під заставу фінансових аграрних розписок (ФАР).

За всіма цими програмами аграрії не платять комісію за видачу кредиту. В рамках даної програми вже укладено перші контракти з аграріями.

«Це кобрендингова партнерська програма кредитування. Спільно з нашими партнерами – компанією SYNGENTA – ми дали можливість аграрію єдиною угодою закрити близько 65% всього сільськогосподарського циклу і залучити пільгове фінансування під єдиний пакет документів. При цьому відсотки за цими кредитами частково компенсує як OSTCHEM RETAiL, так і наші партнери», – зазначає Євген Хуриленко, керівник роздрібного напряму OSTCHEM RETAiL.

За його оцінкою, ця співпраця дозволить істотно розширити можливості для українських агровиробників і оптимізувати їх підготовку до реалізації с/г циклу в новому сезоні 2020-2021 року.

Нагадаємо, OSTCHEM RETAiL першим впровадив альтернативні інструменти продажів на ринку азотних добрив. Закупівля добрив відбувається за допомогою фінансування банків-партнерів. Компанія гарантує аграріям вигідні ціни на азотні добрива від таких виробників, як: ПАТ «Азот» (м. Черкаси), ПАТ «Рівнеазот», ПрАТ «Сєверодонецьке об’єднання «Азот»

«СИНГЕНТА» (SYNGENTA) – лідер агробізнесу світового масштабу у сфері виробництва високоякісних засобів захисту рослин та насіння. Компанія об’єднує понад 28 тис фахівців у 90 країнах задля досягнення однієї мети: розкрити потенціал рослини. «Сингенту» вирізняє високоякісна продукція, інтеграція технологій та масштабні інновації. До портфоліо «Сингенти» входить понад 80 засобів захисту рослин, а також велика кількість гібридів і сортів насіння польових та овочевих культур.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: