ВАЖЛИВО

Садова техніка для вирощування фруктових дерев для бізнесу: від мотокіс до електричних кущорізів

16.12.2019 15:50
real_1576498900 (1)

В процесі створення фруктового саду складно обійтися без автоматизованих систем поливу мотокіс або газонокосарок та багатьох інших корисних ручних та електричних садових інструментів.

Фруктовий бізнес: техніка, яку варто завжди мати під рукою.

Яка саме техніка повинна входити в «арсенал» людини, яка вирішила зайнятися бізнесом, пов’язаним з вирощуванням та продажем плодів дерев і чагарників:

Мотокоса Bosch з потужним бензиновим двигуном або зручний та маневровий електричний садовий тример. Цей інструмент знадобиться для боротьби з небажаною дрібною рослинністю, яка перешкоджає росту та розвитку молодих саджанців.

• Електричні насоси та дренажні системи. Пристрої, необхідні для забезпечення якісної, надійної системи поливу саджанців та регулювання водного балансу ґрунту.

• Кущорізи. Вони потрібні не лише для облагороджування присадибної ділянки, але й для видалення сухих, пошкоджених або заражених грибком гілок невеликих дерев та чагарників.

• Садові подрібнювачі дозволяють підтримувати ідеальний порядок на присадибній ділянці та в самому саду.

• Механічні плодознімачі. Інструменти, призначені для прискорення процесу збирання врожаю. Головна перевага – можливість зривання навіть тих плодів, які ростуть високо на деревах, без застосування драбини чи будь-якого іншого додаткового інвентарю.

• Садові обприскувачі. Зручне рішення для профілактичного оброблення плодових дерев різноманітними засобами, призначеними для боротьби з плодовою гниллю, довгоносиком, кліщем та іншими шкідниками.

• Пристрої для очищення кори та секатори. Незамінне оснащення для весняних садових робіт. Без них складно обійтися в процесі обрізки дерев та кущів, а також очищення сухої, застарілої кори.

Перед початком сезонних садових робіт бізнесменам варто запастися і ручними інструментами: ножицями, лопатами, шлангами, лійками, сапами, вантажними тачками, граблями та іншим сільськогосподарським знаряддям.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: