НОВИНИ

Російські підручники з географії стверджують, що Крим – це Україна

25.05.2022 17:16
krimea

У російських підручниках із географії Крим — це Україна. Це відкриття зробила російська громадська діячка і пропагандистка Олександра Машкова-Благих, оприлюднивши фото на своєму Телеграм-каналі «Оставьте нас в покое Z»., передає greenpost.ua, пише agronews.ua.

«2022 рік. Крим наш чи ні? Чому досі у підручниках Крим не входить до складу Росії?» — запитує вона.

Діячка дуже обурилася, побачивши ці фото.

«Вісім років не вистачило на зміну навчального матеріалу? А іншим вистачило років із лишком, щоб у підручниках Росія разом із Гітлером напала на Україну», — обурюється пропагандистка.

Пізніше вона повідомила, що зв’язалася з видавцями, і ті пояснили, що ліва карта із українським Кримом, а праву показали для порівняння, «але вийшла візуальна плутанина».

«Якщо у нас плутанина, то що у дітей?», «Чому у них лише на користь інших країн плутанина?», «Хлопці видавці хотіли однією… на двох стільцях всидіти», «У них скрізь плутанина… На концерті 9 травня з Боні та Клайдом. Фільми про війну всі споганили. Саботаж під виглядом плутанини. Включили дурня і паскудять, і паскудять. Повісити парочку на лобному місці, інші самі б у Ізраїль вшилися», — коментували цю новину підписники.

Читайте також: В Україні запустили проект щодо допомоги постраждалим громадам від дій окупантів.



Перегляди: 8
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: