НОВИНИ

За минулий тиждень земельне законодавство в Україні порушували 54 рази

10.04.2020 11:32
https://agronews.ua/

З 30 березня по 3 квітня в областях здійснено 48 заходів державного контролю за використанням та охороною земель, за результатами яких виявлено 54 порушення земельного законодавства. Про це повідомив на своїй Facebook сторінці Тарас Висоцький, заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України , пише agronews.ua.

“За вказаний період нараховано шкоду, заподіяну внаслідок самовільного зайняття земельних ділянок, використання земельних ділянок не за цільовим призначенням, зняття ґрунтового покриву без спеціального дозволу на суму у розмірі 1 222 642 грн. У добровільному порядку відшкодовано 515 592”, – зазначив Тарас Висоцький.

“До органів прокуратури, органів досудового слідства направлено 49 матеріалів про порушення вимог законодавства, у тому числі які містять ознаки злочинів”, – прокоментував Тарас Висоцький.

“Найвищі показники зі здійснення заходів державного контролю показали Головні управління Держгеокадастру у Хмельницькій, Вінницькій та Волинській областях”, – підсумував Тарас Висоцький.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: