ВАЖЛИВО

Перший в Україні безкоштовний агробот AgroMarketUUB запускає ексклюзивні та корисні оновлення

02.03.2023 10:07
рррр

Агробот AgroMarketUUB від Української універсальної біржі підготував для аграріїв нові можливості розвитку бізнесу. Минув місяць з тих пір як аграрії відкрили для себе можливості агроботу AgroMarketUUB. Про це повідомила пресслужба біржі, пише agronews.ua.

Нагадуємо, в Україні з’явився перший безкоштовний агробот AgroMarketUUB.

Сьогодні Українська універсальна біржа запускає ексклюзивні та корисні оновлення. Тепер всі користувачі ресурсу зможуть безкоштовно використовувати маркетплейс не лише для купівлі та продажу зернових, але й користуватися новим блоком аналітики.

«Актуальні ціни культур в регіонах, вартість товару в портах, інформація про логістику, експорт, державні та міжнародні програми підтримки – вже доступні в нашому агроботі. Усе в реальному часі і все абсолютно безкоштовно», – розповів директор Української універсальної біржі Сегій Гладкий.

AgroMarketUUB – це персональний помічник для всіх, хто працює на аграрному ринку. Доступний для кожного, відкритий для всіх. 

Внутрішні тренди, прогнози, експортні орієнтири, корисні посилання та ресурси доступні лише користувачам AgroMarketUUB. Все що необхідно – перейти в агробот та  зареєструватись. 

Найближчим часом очікуйте від Української універсальної біржі щомісячні огляди агроринку, ринкові прогнози, більше інформації про логістику, зберігання та експорт. 

Читайте також: Про цифрові рішення для агро та як  бути у тренді. Сергій Гладкий, директор  Української універсальної біржі в агро-блозі AgroNews.UA розповів, як вигідно продати свій врожай без додаткових витрат разом з безкоштовним агро-ботом AgroMarketUUB.



Перегляди: 16
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: