ВАЖЛИВО

В Україні з’явився перший безкоштовний агробот AgroMarketUUB

15.02.2023 13:07
photo_2023-02-13_18-17-51

Відтепер в Україні можна придбати та продати будь-які агрокультури без зайвого клопоту, максимально ефективно, швидко і прибутково. Українська універсальна біржа презентувала  чат-бот AgroMarketUUB . Про це повідомляє пресслужба біржі, пише agronews.ua.

AgroMarketUUB  – це фактично персональний помічник для всіх, хто працює на аграрному ринку. В нашому агроботі є ціни на ринку в регіонах, заявки на купівлю та продаж, цінова та ринкова аналітика, а далі – ще багато цікавого та корисного.

«На аграрному ринку досить багато ресурсів витрачається саме на пошук зустрічних пропозицій і ще більше на те, аби довести ці пропозиції до угод. Наше прагнення – об’єднати ринок на одній платформі», – розповів під час презентації директор Української універсальної біржі Сергій Гладкий.

AgroMarketUUB  – це зручний інструмент. Він доступний для кожного, у кого є смартфон. Зайшовши на агробот і зареєструвавшись там, кожен може отримати ціни у будь-якому регіоні за кілька натискань і це буде реальна ціна регіону, а не середня по Україні.

???? Наразі AgroMarketUUB реалізовано на платформі Телеграм, але в майбутньому заплановано використовувати й інші платформи. Найголовніша перевага боту від Української універсальної біржі в тому, що він абсолютно  безкоштовний.

«Зараз на ринку усі подібні ресурси платні або з обмеженим безкоштовним функціоналом. Ми не втручаємось у відносини та укладання договорів між покупцями і продавцями, а ціна, вказана у заявці, є актуальною та цілком може вважатися попитом чи пропозицією по відповідному базису постачання. Якщо у продавця щось змінюється, він знімає ціну, або встановлює вже нову. Так само і покупець може зважити свої оперативні закупівельні потреби та редагувати їх всього у декілька натискань в телеграмі. Все це максимально відкрито та максимально у реальному часі», – зазначає Сергій Гладкий.   

Принципи роботи агроботу прості і з ними можна ознайомитися у детальних інструкціях.

На сьогодні у AgroMarketUUB представлені найпоширеніші аграрні культури. Однак з часом з’явиться можливість продавати овочеві культури, здійснювати закупівлю засобів захисту рослин, посівного матеріалу і не тільки.

«Надалі ми працюємо над розширенням аналітики. Вона стосуватиметься не лише цін на ринку, а й вартості зберігання, логістики, погоди, ринкових тенденцій та іншого. Крім цього, ми хочемо інтегрувати для аграрного рику існуючі біржові інструменти, які успішно працюють в Україні. Наприклад, створення системи гарантування виконання угод», – додає директор Української універсальної біржі .

AgroMarketUUB  – це зручний інструмент, який дозволить аграріям та трейдерам суттєво зекономити час не лише під час пошуку контрагентів, але й аналіз рику. Тож долучайтеся – попереду з нами багато цікавого та корисного!

Читайте також: Цифрові рішення для агро – це не про завтра, а вже про сьогодні



Перегляди: 87
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: