НОВИНИ

Оприлюднено перелік нових фейків та маніпуляцій від росії

13.07.2022 17:07
233259_GettyImages-1129660767_960x380_0

Експерти Центру протидії дезінформації при РНБО України зібрали добірку фейків, маніпуляцій та дезінформаційних вкидів, що ворог продукував протягом 11 липня. Про це повідомляє УНН, пише agronews.ua.

Список дезінформації:

1. Член ради федерації рф а. клімов заявив: «коли все наближається до кінця, Зеленський намагається продати те, що в нього ще є під рукою, і продає інтереси українського народу за рахунок того, що перепідпорядковує кріпаків польським шляхтичам».

2. Російська преса, з посиланням на австралійського журналіста Дж. Пілджера повідомила: «США затіяли небезпечну гру з росією, обравши своїм пішаком Україну. Мета (такої гри), як каже міністр оборони США, і я (Дж. Пілджер) його перефразую, полягає в тому, щоб знищити рф. Це давно відомо».

3. В МО рф заявили: «продовжується фіксація використання київським режимом житлових будинків, освітніх установ та інших соціальних об’єктів у військових цілях. Зокрема, в Харківському технічному університеті базуються польські найманці, розміщена артилерія та РСЗВ, при цьому, евакуація мешканців прилеглих будинків не проводиться».

Читайте також: Озимий ріпак: що обрати сорт чи гібрид.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: