АНАЛІТИКА

Оприлюднено прогноз закупівельних цін на живих свиней на 28 вересня – 4 жовтня 2020 року

24.09.2020 10:32
https://agronews.ua/

Аналітичний відділ Асоціації «М’ясної галузі» повідомив прогноз закупівельних цін на 28 вересня – 4 жовтня 2020 року: 44 – 45 грн/кг на свиней живою вагою. Про це повідомляє прес-служба Асоціації «М’ясної галузі», пише agronews.ua.

Ціни залишаться на рівні минулого тижня. Попит на свинину в Україні сталий, однак скорочення поголів’я свиней  та масове закриття свинокомплексів останні роки призвели до дефіциту і росту цін на свиней. Дефіцит змушує споживачів платити вищу ціну за свинину.

Прогнозні ціни на живця свиней в Україні можуть різнитися за регіональною ознакою, що пов’язано із неоднорідним розміщенням виробничих і переробних потужностей м’ясної галузі.

Середні ціни на півтуші свиней у Євросоюзі впали на 19%. На це вплинуло підтвердження ще декількох випадків АЧС у Німеччині, а також те, що на 17 свинофермах було проведено забій усього поголів’я. Натомість світові ціни зросли, що пов’язано зі зменшенням імпорту з Європи до таких країн як Китай.  

Перед підприємствами м’ясної галузі стоять завдання, які неможливо вирішувати поодинці: розвиток сировинної бази, відкриття нових ринків і каналів збуту, захист інтересів українських виробників тощо. 

svin650-3

Асоціація “М’ясної галузі” запрошує до вступу в асоціацію м’ясопереробні підприємства, які прагнуть долучитися до прогресивних змін на ринку. 

Більше інформації про Асоціацію та умови набуття членства в ній – на сайті.



Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: