АНАЛІТИКА

Оприлюднено прогноз закупівельних цін на живих свиней на 12 – 18 жовтня 2020 р

08.10.2020 11:32
https://agronews.ua/

Аналітичний відділ Асоціації «М’ясної галузі» повідомив прогноз закупівельних цін на 12 – 18 жовтня 2020 року: 45 – 46 грн/кг на свиней живою вагою. Про це повідомила прес-служба Асоціації «М’ясної галузі», пише agronews.ua.

В Україні очікується сезонне, традиційне зниження ціни на живих свиней, через зниження попиту, збільшення пропозиції домашньої птиці. Ціна на українську свинину залишається однією із найвищих через високу собівартість, вищу ніж, навіть, в країнах ЄС.

world-pig-prices_en_4-01

Середні ціни в Євросоюзі залишились майже без змін – 1,46 євро/кг напівтуші. Німеччина попри заборони багатьох країн імпортувати німецьку свинину, експортує свою продукцію у межах ЄС, а такі країни як Іспанія та Нідерланди збільшили експорт до країн за межами ЄС. Така консолідація м’ясної галузі ЄС допомогла укріпитись цінам в середині європейської спільноти.

Прогнозні ціни на живця свиней в Україні можуть різнитися за регіональною ознакою, що пов’язано із неоднорідним розміщенням виробничих і переробних потужностей м’ясної галузі.

Перед підприємствами м’ясної галузі стоять завдання, які неможливо вирішувати поодинці: розвиток сировинної бази, відкриття нових ринків і каналів збуту, захист інтересів українських виробників тощо. 

Асоціація “М’ясної галузі” запрошує до вступу в асоціацію м’ясопереробні підприємства, які прагнуть долучитися до прогресивних змін на ринку.

Більше інформації про Асоціацію та умови набуття членства в ній – на сайті.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: