ВАЖЛИВО

Оприлюднено прогноз закупівельних цін на живих свиней на 18 – 24 травня 2020 р

14.05.2020 15:32
https://agronews.ua/

Аналітичний відділ Асоціації «М’ясної галузі» повідомив прогноз закупівельних цін на 18 – 24  травня 2020 р.: 40-42 грн на свиней живою вагою. Про це повідомляє прес-служба асоціації, пише agronews.ua.

Порівняно з минулим тижнем ціна не змінилась, що свідчить про досягнення рівноваги на ринку. Це є позитивним сигналом для свинарів, оскільки попередньо очікувалось подальше зниження закупівельних цін через відкриття ринків та послаблення карантинних обмежень, заповнення попиту дешевою свининою, вирощеною населенням.

На ціну також тисне суттєве зниження платоспроможності населення за час дії карантину та ціни на імпортну свинину, нижчі за українські.

Через карантинні обмеження та порушення сталих логістичних схем в основних країнах-експортерах свинини утворився надлишок продукції. Поточна цінова ситуація в Україні сприятиме подальшому зростанню імпорту свинини.

Нагадаємо, аналітичний відділ Асоціації «М’ясної галузі» повідомляв прогноз закупівельних цін на свиней живою вагою на 11-17 травня 2020 року.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: