ВАЖЛИВО

Оприлюднено список фермерів, які безкоштовно отримають насіння кукурудзи

01.05.2024 15:05
738d8d3a-fcb1-45c1-9911-2e33feec179c

До Ініціативи AGRI-Україна від Програми USAID-АГРО приєдналась міжнародна компанія ТОВ “Лідеа Україна”, яка виділила понад 3 300 мішків насіння для агровиробників прифронтових та постраждалих територій. Про це повідомила пресслужба ВАГ, пише agronews.ua.

Всеукраїнська асоціація громад у межах проєкту «Згуртовані громади», який реалізується за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО), доставлятиме насіння у логістичні хаби в областях. Його отримають 146 фермерів з Донецької, Запорізької, Миколаївської та Херсонської областей.

Від сьогодні агровиробники, які подали заявки до Державного аграрного реєстру, отримуватимуть на зазначену під час реєстрації електронну адресу або номер телефону всю необхідну інформацію про місце і час отримання насіння.

Перевірити, чи є господарство у списку погоджених отримувачів, можна за номером заявки чи назвою підприємства за посиланням https://bit.ly/3xW4mBX 

Кожен погоджений заявник отримає на вказану під час реєстрації електронну адресу повідомлення від Всеукраїнської асоціації громад з інформацію про те, коли, як і де можна буде отримати насіння кукурудзи.

Нагадаємо, що за договором, ТОВ «Лідеа Україна» передасть фермерам 3362 мішки насіння гібридів кукурудзи ЕС Мілорд, Гармоніум, ЕС Креатив на суму 14 121 014,70 грн.

***    

Проєкт “Згуртовані громади” – це допомога, спрямована на підтримку стійкості та життєздатності громад в умовах війни через своєчасну логістику товарів першої необхідності, а також ресурсів для агровиробництва.  


Перегляди: 328
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: