НОВИНИ

Нібулон займеться локалізацією виробництва патрульних катерів для МВС України

23.07.2020 16:32
https://agronews.ua/

На суднобудівно-судноремонтному заводі «НІБУЛОН» було підписано контракт на будівництво 20 патрульних прикордонних катерів французькою компанією ОСЕА для МВС України. 5 катерів збудує українська компанія «НІБУЛОН». Про це повідомив на своїй Facebok сторінці директор компанії «НІБУЛОН» Олексій Вадатурський, пише agronews.ua.  

“Ми долучаємось до вирішення надвідповідальних задач – відбудова морської охорони і зміцнення безпеки України. Це, безумовно, вселить впевність у життя багатьох українців. Для мене це чергові виклики, і я переконаний, що наша компанія з ним впорається, як завжди, успішно”, – підкреслив Вадатурський.

Виклик перед патріотом.

“Я люблю Україну і роблю все для того, щоб «НІБУЛОН» був уособленням позитивного іміджу нашої країни в світі. Я дуже сподіваюсь, що робота нашої компанії – це завжди позитивні меседжі для нашого колективу і всього українського суспільства. І ця подія не є виключенням, вона надихне багатьох українців”, – наголосив він.

Виклик перед підприємцем.

“Я на власному прикладі доводжу, що український аграрії може не лише розвивати сільське господарство, а й успішно відроджувати українське судноплавство і суднобудування. А нині – і державну охорону та безпеку. Це і є моя додана вартість аграрного сектору в інші галузі економіки і внесок у розбудову країни”, – зазначив директор компанії. 

Виклик перед людиною.

“Сьогоднішній день – це ще один доказ того, що якщо людина дуже сильно чогось хоче, якщо вона вчиться та набуває досвіду в цьому напрямі, добивається успіхів і долає перешкоди – вона стає незламною і здатна всього досягти”, – прокоментував Вадатурський.

Виклик перед громадянином.

“Сьогодні я постійно думав про те, що наша країна має нарешті стати морською державою, а не країною біля моря. І наш колектив це щодня успішно доводить своєю наполегливою працею. Ми вже збудували найкращий в Україні флот, а тепер ми будемо будувати сучасні морські патрульні катери”, – підкреслив він.

Олексій Вадатурський підсумував, що всі ці виклики додають сил працювати і творити команді  «НІБУЛОН».

“Я дуже сподіваюсь, що всім вам, як і мені, сьогоднішня подія додасть впевненості у щасливому мабутньому і непорушності суверенітету України”, – резюмував він.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: