НОВИНИ

Названо три неочікуваних антивікових продукти

19.03.2022 18:01
vitamins

Харчування – важлива частина нашого життя, яка впливає на наше здоров’я та тривалість життя. Про це повідомляє health.comments.ua, пише agronews.ua.

Експерти в ході досліджень знайшли продукти, які мають антивікові властивості. Що ж варто додати до раціону?

Оливкова олія. Доктор медичних наук Стівен Гандрі розповів, що у складі оливкової олії міститься велика кількість поліфенольних сполук, які сприятливо впливають на організм, зокрема, знижують рівень холестерину в крові та тиск. А дослідження, опубліковане у Journal of the American College of Cardiology, показала, що вживання оливкової олії продовжує життя.

Ягоди. Варто збагатити раціон чорницею, ожиною, смородиною, журавлиною, малиною, тому що вони багаті на вітаміни, мікроелементи та антиоксиданти. Влітку знайти ягоди значно легше, але взимку та восени можна вживати їх у замороженому вигляді, бо вони зберігають свою цінність. Як передає видання Mind Body Green, щоденне вживання ягід сприяє довголіттю.

Сир. Ще одним продуктом, який має “антивікові” властивості є сир. Стівен Гандрі каже, що є певні сорти продукту, які справді збільшують тривалість життя. Сир із козиного та овечого молока відрізняється високою поживністю, а отже містить корисні сполуки, які позитивно впливають на мітохондрії – клітинні органели, необхідні для синтезу АТФ – джерела енергії для життєдіяльності клітини.

Читайте також: Один з регіонів відновив продаж алкоголю.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: