НОВИНИ

На Житомирщині данська компанія випускатиме органічний одяг

27.11.2021 17:46
tse-bavovna_965x0

Компанія з Данії планує розгорнути виробництво одягу із органічної аргентинської вовни та бавовни. Про це у Фейсбуці повідомив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко, пише agronews.ua.

«Данська компанія, створена понад 100 років тому, яка є сімейним бізнесом уже четвертого покоління власників, спеціалізується на виробництві органічного одягу для країн ЄС та має свої представництва на території Данії, Литви та Білорусі», — йдеться у повідомленні.

За словами Бунечка, компанія прагне започаткувати на території Житомирщини виробництво одягу з використанням потужностей швейних підприємств області. Наразі інвестор розглянув можливості виробничих майданчиків у Житомирі, Черняхові та Малині.

Основний формат співпраці, який передбачає інвестор — це довгостроковий договір із використанням давальницької сировини та максимальним залученням професійних кадрів, які матимуть відповідну підготовку.

Пряжа, яка використовується для виготовлення одягу, це вовна породи овець меринос, що постачається з Аргентини. Вироби компанії складаються з 100 % органічної вовни, 100 % органічної бавовни або 95 % органічної бавовни й 5 % еластану.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: