НОВИНИ

На Вінниччині 16-річна пастушка залізла у лисячу нору та застрягла там на 3 доби

22.07.2020 09:32
8531_RoZBmSWa054

На Вінниччині 3 доби розшукували без вісти зниклу 16-річну Наталію Кателян. Поки її не помітив місцевий житель на полі – дівчина застрягла в лисячій норі. Зараз із неповнолітньою все гаразд, для огляду її доставили в лікарню. Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області, пише /agronews.ua.

Як йдеться в повідомленні, дівчину знайшли, відпрацьовуючи в черговий раз околиці села. Виявилося, що неповнолітня застрягла в лисячій норі та не могла подати голос чи самостійно вибратися. Поліцейські визволили її з земляної пастки та викликали швидку медичну допомогу.

Майже три доби поспіль поліцейські спільно з бійцями Національної гвардії, місцевою громадою, рятувальниками відпрацьовували територію села та прилеглі населені пункти, перевіряли водойми, криниці, закинуті приміщення. Дільничні офіцери поліції провели подвірний обхід села та опитали жителів навколишніх сіл. До пошуків залучили кінолога зі службовим собакою.

Наразі з неповнолітньою все гаразд. Для медичного огляду її доставлено в лікарню.

Нагадаємо, дівчинка зникла 17 липня після 16-ї години в селі Олександрівка Вінницького району. Вона пасла худобу разом з мамою, а потім пішла по воду і не повернулася.

Нагадаємо, кози прогулювалися коридорами лікарні (відео).


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: