НОВИНИ

На Миколаївщині масово гине худоба (відео)

19.07.2020 14:05
korovy

А власник фермерської бази ховає загиблих тварин прямо біля будинків людей, тому місцеві налякані, що трупна отрута попаде до колодязів. На території Галицинівської ферми масово гине худоба, а трупи закопують прямо на території господарства, як запевняють місцеві жителі, без дотримання всіх належних норм. Трупний сморід поширюється селом та за його межами. А люди нервують, що токсини потраплять і в підземні води. Про це повідомляє «Корабелов.Инфо» , пише agronews.ua.

“Приблизно 3 тижні тому на територію ферми в Галицинівський ОТГ завезли близько 1,5 тисячі великої рогатої худоби з Одеської області. Дана територія була взята в оренду як тимчасова база. Умов для утримання такої кількості худоби там немає. Тварини знаходяться в важких умовах. У перший тиждень від зневоднення й голоду померло приблизно 100 голів. Далі все відбувалося за тим же сценарієм в геометричній прогресії. Всі трупи тварин ховалися без належних норм на території ферми”, – повідомили видання місцеві жителі. 

https://www.facebook.com/korabelovinfo/videos/997030974065499/

Через це у селі нестерпний трупний сморід. 

«У людей почалися блювотні рефлекси, на вулицю вийти неможливо», – скаржаться місцеві.

На думку жителів, вода в селі Галицинове береться зі свердловин й отрута може потрапити в ґрунтові води, тоді почнуться масові отруєння селян.

https://www.facebook.com/korabelovinfo/videos/677579999637662/

За інформацією  жмісцевих, нібито, напередодні вони викликали поліцію й на місце приїхала слідчо-оперативна група Вітовського відділу поліції. Правоохоронці зафіксували факт порушення утримання тварин та їх поховання, й склали протокол на керівника фермерської бази.


Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: