НОВИНИ

На Херсонщині затримала рейдерів, які вимагали у фермера 1,2 млн грн

21.11.2021 13:21
37c253df3924c2a88a3b9780598c8ff69934a920

Співробітники СБУ викрили злочинну групу на Херсонщині, яка займалася вимаганням коштів у місцевого фермера та загрожувала йому фізичною розправою.Згідно з повідомленням, злочинців вдалося затримати «на гарячому» під час отримання 1,2 млн грн від аграрія. Про це повідомляє пресслужба СБУ, пише  agronews.ua.

Як вдалося встановити СБУ, угруповання складалося з українців та іноземців, вихідців із Вірменії. Вони вимагали від місцевого підприємця-фермера 1,2 млн грн. За цю суму обіцяли «не чіпати» потерпілого та членів його родини.

Зазначається, що, оскільки підприємець відмовлявся платити зловмисникам, вони побили його та відібрали автомобіль. Потім вимагали переписати машину на своїх спільників. Щоб жертва не звернулася до правоохоронців, вони почали загрожувати членам сім’ї. Зрештою потерпілий звернувся до СБУ і під контролем спецслужби передав зловмисникам зазначену суму.

Злочинцям готується повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Викриття зловмисників проводили співробітники СБУ в Криму.



Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: