Чергова любителька “тихого полювання” пожертвувала здоров’ям заради кулінарних примх. Про це повідомляють Херсонці, пише agronews.ua.
У селі Музиківка під Херсоном 40-літня жінка вийшла на присадибну ділянку. І виявила там цілий розсип грибів, що тільки-но визирнули з-під землі. Селянка зраділа і прийняла їх за їстівні шампіньйони, зрізала і приготувала на обід.
Однак “шампіньйони” виявилися, ймовірніше, молодими блідими поганками. Їх дегустація завершилась для жінки тяжким отруєнням і поїздкою до районної лікарні.
На жаль, таких гурманів в Україні вистачає. А все через те, що не потрібно їсти сумнівні “смаколики”.
Нагадаємо, що в Україні зросло виробництво шампіньйонів.